Träning

Idag har jag tränat för Ia med Thriller, är ju så trist underlag ute så går knappt att rida ut nu så blir en del ridhusridning nu. Jag tycker inte om att rida mina hästar för mycket på bana/ridhus jag har satt en gräns på max 2 gånger i veckan, men nu har jag inget val då jag inte vill riskera att han skadar sig om vi rider ut på isen.

I varje fall så får han både plus och minus idag. Han har börja trotsa en del nu och försöker komma undan med att resa sig, backa, kasta sig eller dra iväg i fullt ös haha. Idag fick jag bara jobba honom framåt så han inte fick tid att ens tänka på att dumma sig och tillslut så släppte han bra och han blev väldigt fin! Han sitter inne på ett väldigt bra steg, gäller bara att plocka fram de nu.

Imorgon ska vi återigen ner till ridhuset med då ska han få springa över lite bommar istället!

Ha det bra!
/Carro




Veckan som gått

Hej!
Återigen har jag slarvat med bloggningen, kommer liksom aldrig in i det och glömmer lätt bort det. I varje fall så har denna vecka gått väldigt fort, ni ska få en liten inblick i min vecka.

Onsdags så var jag och några i min klass på ridskolan och dom fick testa på att rida lite. Alla skötte sig och provade på, vissa testade till och med på att galoppera samt hoppa ett litet hinder!





I torsdags då, jo då tränade jag för Kenth ned Thriller. De gick både bra och dåligt, Thriller har just bi kommit på att de är mycket bekvämare att köra huvudet rätt upp i luften och galoppera iväg i en väldans fart. Fick jobba jättemycket med att få honom med mig och lyssna på mig, vilket tog sin lilla tid men efter ett tag kom han fram till bettet och började jobba på. En väldigt nyttig lektion för oss båda!


Han blev lite trött efteråt!

I fredags så var jag hemma från skolan hela dagen då jag inte mådde så vidare bra. Var bara till läkaren denna dag, Thriller fick vila då han fått sin vaccinering och ska ta de lite lugnt. Därefter slocknade jag i sängen och sov i 13 (!!) timmar, galet länge!

Igår lördag så var jag bara inne och bakade lite. Senare så kvällen åkte vi till Anna och Magnus på middag, väldigt trevligt!





Lite av mina bakverk, whiskytryfflar, saffranscupcakes och kardemumma&kanelkakor. Sista bilden är en gåbort present med lite blandade bakverk i som vi tog med till Anna och Magnus.

Stockholm

Idag har jag tillbringat hela dagen, från tidig morgon till sen kväll i huvudstaden. Jag och två tjejer till i min klass åkte dit för att göra ett skolarbete. De som var vårat uppdrag var att guida invandrare i just Stockholm, så imorse åkte vi och drygt 75 personer till, varav 5 styckena var lärare som hjälpte oss lite. Vi var på kulturhuset, gamlastan och Drottninggatan. Allt detta tog hela dagen då dessa invandrare ska fota exakt allt, haha! Tiden rann iväg rätt fort ändå och de hela gick rätt smärtfritt förutom att en kvinna blev stulen på sin väska med alla hennes värdesaker och att vi glömde kvar en i stan när vi skulle åka... Men de löste sig då en utav lärarna fick springa och hämta henne bara.

Igår hann jag inte blogga eftersom jag red på förmiddagen och sedan var iväg på körlektion samt shoppade lite.

Nu är jag äntligen nerbäddad i min säng och laddar för morgon dagen som är full av aktiviteter. Ha det bra!
/Carro




Några värdelösa mobilbilder från idag bara men de får duga

Lucia

Jag lovade ett inlägg om tiden som gått när jag inte har uppdaterat bloggen men får be om ursäkt och säga att den kommer någon dag till veckan istället!

Idag har de varit full fart! Var lucia show på ridklubben som min brorsdotter Nelly skulle vara med på. Skulle bara dit och titta men fick hoppa in som reserv i hoppstafetten då Anna ringde och en hade dragit sig ur. Hoppade med Annas ponny My, hon var på tårna riktigt och hoppade som en kanon varpå hon höll på att bocka av mig haha. Jag lyckades dock hålla mig kvar och det slutade med att mitt lag vann.

Nelly var med i luciatåget på sin Robin, dom var jätteduktiga och söta!

Nu ligger jag på soffan och ska ha lite adventsmys samt plugga lite. Ha det så bra!
/Carro







Time to start!

Har sett att de fortfarande är några tappra själar som tittar in hit trots flera månader utan inlägg. Nu käner jag att jag fått lite mera struktur på livet och det är dags att ge bloggen en chans igen! Jag ska försöka ge er dagsfärsk uppdatering varje dag igen från och med nu.
Imorgon kommer ett inlägg om tiden som varit när ni ej fått någon uppdatering.
 
Skriver det för första gången på länge nu igen, vi hörs imorgon!
/Carro