Tävling

Har glömt bort att skriva om tävlingen i lördags kom jag just på så då är det ju hög tid att göra det nu!

Vi lämnade stallet runt 12.30, var sen start denna gång. Väl på plats så såg vädret rätt lovande ut, de var i varje fall inge regn just då. Gick och kollade lite på något ekipage innan vi lastade ur.

Gjorde mig själv klar och sedan Thriller. Hann bara slänga på sadeln så började regnet ösa ner, inte så roligt men inget att göra åt. Thriller blir rätt spänd när det regnar och blåser och tyvärr var ju tävlingen utomhus också. Vi skrittade till framridningen, mamma fick leda honom för att han var så spänd och laddad. skrittade två varv och bestämde mig sedan att skritta till ridhuset istället fast tiden var knapp. Han var så spänd så jag kunde knappt rida fram honom så blev bara lite trav och galopp tills han slappnade av något. Tänkte stryka mig och åka hem för att jag inte fick honom som jag ville men vi var ju redan där så lika bra att starta.

Väl inne på banan blev han rädd för staketet i ett hörn vilket resulterade i att han började bråka och resa sig. Fick honom fram till hörnet tillslut och han fick stå där med långa tyglar och titta, haha. När vi väl fick startsignal så spände han faktiskt av och vi kunde genomföra programmet trots massor av regn och blåst. Jag begärde dock inte så mycket av honom utan ville bara hålla honom lugn. Blev lite avdrag i ökningarna men hellre de och han höll sig i skinnet!

Resultatet landade på 66% vilket jag är nöjd med med tanke på förutsättningarna! Blev placerad 4:a på dessa procent. Duktiga Thriller, märks att han börjar bli lite mera erfaren nu lillkillen!

Blev inga bilder på det var så dåligt väder tyvärr!




Tre om dagen

Idag har det varit full rulle! Började med skolan som vanligt, slutade klockan 13.00 så de var en helt okej dag.

For direkt till klubben men Thriller för att träna. Red igenom lite delar ur Msv:C1 som vi ska rida på lördag i Söderhamn, de rullade på bra och Thriller sprang fint. Satte lite mera tryck i honom för att få han lite mera på, slutade med att han ökade för minsta lilla haha. Tog lite fler halvhalter för att lugna honom och han blev fin!

Under tiden jag red så ringde Anna och frågade om jag kunde rida My lite idag eftersom hon har gjort illa foten. Givetvis sade jag ja, alltid kul att få rida mera! Kände på henne lite idag, bara andra gången jag red henne. Hon är en riktigt bussig ponny som gör de man ber om, vilket är skönt. Red lite galopp ur MsvC på henne med samt skolor. Tyckte de fungerade fint och hon fick ett kort ganska effektivt pass!

Väl hemma var det dags för tredje och sista hästen för idag, Fabbe! Honom tog jag ut i skogen på en skritt och travrunda. Han skötte sig fint förutom när han flög i luften för några crossåkare, haha lillen. Han fick massor av pussar och äpplen efter, han är ju min favorit trots att jag inte rider honom så ofta då mamma tar honom mest nu när jag har Thriller. Så lite fjäsk låg rätt i tiden tror jag, hehe.

Nu ligger jag i soffan i väntan på "Hela Sverige bakar" ska börja. Ha det fint!
/Carro








Han är så charmig på denna bild, haha, ni. finaste!

*rubrik*

Vad har nu jag sysslat med dessa dagar då? Ja de kan man faktiskt undra! Torsdag och fredag låg jag bara hemma och försökte bli frisk, bakade lite och firade pappa på fredagen och sedan inget mera.
Lördag tog jag mig ut i skogen med Thriller i varje fall. Fick sällskap av Anna och My som kom hit, trevligt! På kvällen tog jag en promenad med Dexter, sedan inget mera.
Söndag blev det spontant hoppning med Thriller på klubben. Han skötte sig fint och tyckte de var superroligt! På kvällen tog jag en tur i skogen med älskade Fabbis.
Igår, måndag var jag tillbaka i skolan därefter mot Bollnäs för körlektion. När jag kom hem hade jag fått hem nya sadeln så på kvällen åkte vi in till ridhuset för att testa. Låg super och den är så skön, supernöjd!

Ja och idag då, skolan först sen hem och tog en lång tur i skogen med Thriller. Mamma och Fabbe var med som sällskap också såklart! Nu är jag inne från en promenad och har ätit massa glass och bullar, haha! Plus, minus, noll liksom.

Ska ta och röra mig mot sängen snart och plugga lite tror jag. Ha det fint!
/Carro


Bakade massa muffins!


En tur med Fabbe i höstmörkret.


Thriller nöjd i sin nya sadel.




Förlåt

Har varit kass på att blogga senaste tiden, ber om ursäkt för det! Lovar ett inlägg om "senaste" tiden när jag kommer hem efter skolan.

Tills dess får ni ha det så bra!
/Carro



Sneak peak på Thrillers nya sadel ;)